Tarinamme

Tarinamme alkoi syksyllä 2018, kun leipomotilamme valmistuivat ja tuotteidemme valmistus keskustan kahvilaamme aloitettiin.

Päämääränämme oli kehitellä laaja ja laadukas gluteeniton tuotevalikoima, joka maultaan, rakenteeltaan ja ulkonäöltään yltäisi niin sanotun tavallisen leivonnan tasolle - ja ehkä hieman ylemmällekin.

Kesällä 2019 sai leipomomme oman nimen. Tuotevalikoimaamme alkoi kuulua noin 60 kehitettyä tuotetta.

Joulukuussa 2020 saimme avattua uuden myyntipisteen, leipomomme puodin, Uotilan leipomomme kylkeen.

Leipomomme työllistää tänäpäivänä 3-4 henkeä. Tiimimme koostuu leipuri-kondiittoreista ja leipomoapulaisista. Leipomomme toimii myös oppimisympäristönä leipomo-kondiittoriopiskelijoille.

Valikoimamme on laajentunut ja uusien tuotteiden, kuten kausituotteiden kehittely jatkuu työmme ohella.